Tuinonderhoud

Een voorjaarsbeurt of herfstbeurt? Of het winterklaar maken van uw tuin?

Dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen

Neem contact op

Tuinonderhoud

Wat kunnen wij voor u betekenen bij het onderhoud(en) van uw tuin? 

Eigenlijk alles waar het voor u ophoudt, datgene waar u geen tijd voor hebt, of heeft u gewoon geen groene vingers? Dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen. Dit kan wekelijks zijn, of maandelijks, maar ook 2 keer per jaar. Een voorjaarsbeurt of juist een herfstbeurt, het winterklaar maken van uw tuin.

Of wat denkt u ervan om tijdens uw vakantie de hulptroepen te laten komen? Want zeg het nu zelf, kom je net heerlijk uitgerust thuis van je vakantie en slaat de schrik je om het hart door het achterstallige tuinwerk. Juist nu je weer aan het werk moet is het dan fijn om ook met de tuin helemaal 'bij' te zijn

Snoeien van bomen of heesters is vaak ook een specialistisch werkje, want hoe ver ga je, wat kan wel en wat niet. Behoud mijn boom/heester nog wel die mooie vorm ? Of wordt hij nu iet erg groot, dat kan ook lastig zijn. Wij helpen u graag met deze klussen, ook bij het onderhoud van bijvoorbeeld uw fruitbomen, want volgend jaar wilt u toch graag wel weer dat lekkere appeltje of die heerlijke peer !