Tuinaanleg

Een goed aangelegde tuin maakt uw huis compleet en geeft veel extra woonplezier

Een tuin aanleggen, wat zijn uw wensen en gedachten? Wij helpen u graag om dit inzichtelijk te maken.

Neem contact op

Tuinaanleg

Een goed aangelegde tuin maakt uw huis compleet en geeft veel extra woonplezier wanneer deze aan uw wensen -verwachtingen voldoet. Samen met u kijken we we hoe we uw wensen kunnen realiseren en wat het daarbij behorende kostenplaatje is. 

Wilt u een makkelijk onderhoudsvrije tuin? Een tuin waarin u uw overtollige energie kwijt kunt, of juist door het tuinieren heerlijk tot rust komt? Of kiest u voor een prachtige relaxtuin waarin ook het onderhoud voor u verzorgd wordt?

Alles is mogelijk en zo kan uw tuin een verlengstuk- of van toegevoegde waarde zijn van uw woning en het woonplezier. Een tuin geeft extra karakter aan het huis en is vaak ook een weerspiegeling van het karakter van u als mens. Het zegt iets over u, bent u modern of juist klassiek. Houdt u van veel kleur of geeft u de voorkeur aan een bepaald kleurpatroon. Mag het avontuurlijk zijn of juist overzichtelijk ? U begrijpt het al, een tuin is veel meer dan alleen een sluitpost van uw woning.

Wij nodigen u uit om het avontuur van het aanleggen van een bij u passende tuin met ons bedrijf aan te gaan en daarbij ook te kiezen om onze aankomende hoveniers binnen onze leer-werktrajecten de kans te geven om betrokken te zijn en mee te werken, daar waar ze kunnen , in het realiseren van uw wensen.