Over ons

Wie zijn wij?

We willen u graag vertellen over de leerwerktrajecten welke Groencentrum Harkema aan bied en daarbij de nauwe samenwerking met de Hof van Arcadia

Neem contact op

Over ons

Teije Jacobi is de eigenaar van Groencentrum Harkema. Groencentrum Harkema bestaat al sinds 1997. De laatste 12 jaar werkt het hoveniersbedrijf nauw samen met de Hof van Arcadia "Zorg in het Groen"  De Hof van Arcadia maakt gebruik van de gereedschappen en faciliteiten van het hoveniersbedrijf. 

Zo geeft het hoveniersbedrijf de mogelijkheid tot het aanbieden van Leer-werk trajecten voor de participanten binnen de Hof van Arcadia. De kennis die hier over gedragen wordt naar de jongeren is enorm breed. Zo is er voor iedereen binnen de Hof van Arcadia de mogelijkheid om zich iets eigen te maken en werkzaamheden uit te voeren in samen werking met Groencentrum Harkema, Dit onder de deskundige leiding van gediplomeerde hoveniers, leerkrachten en andere praktisch ingestelde begeleiders.

Groencentrum Harkema neemt dus ook een maatschappelijk verantwoordelijkheid binnen haar bedrijf, welke in overleg met haar klanten, de deelnemers ook buiten de Hof van Arcadia kennis kan laten nemen van de sociale aspecten van het hoveniersvak. Het aanleren van werknemersvaardigheden, omgaan met klanten en een waardevolle  werkplek.